JekerJazz ART LIVE kunst en muziek op 24-25 mei!

Beste mensen!

Op 24 en 25 mei is het weer zover, dan zal Stichting JekerJazz Maastricht de stad bijzonder aankleden met JekerJazz ARTLIVE, de kleinschalige zomereditie van ons bekende muziekfestival. Het Jekerkwartier zal twee dagen lekker sprankelen met muziek op terrasjes en pleintjes, maar ook het kunst doen & kunst beleven zal voor zowel deelnemers als bezoekers een leuke ervaring heten!

Vanaf het plein aan de Pieterstraat, langs de prachtige bogen in het Lang Grachtje, via Achter de Molens naar het plein aan de Grote Looiersstraat kunnen kunstenaars in de breedste zin van het woord op zondag 25 mei hun werk exposeren en ter plekke bezig zijn als ze willen. Er zijn circa 50 plaatsen ter beschikking. Kunsthandels in het Jekerkwartier mogen hun deuren openen en ook galeries zijn meer dan welkom om aan dit initiatief deel te nemen, eventuele exposities binnen in overleg.

Wat wij met JekerJazz Art Live 2014 in het Jekerkwartier beogen is niet alleen Kunst Kijken, Kunst Kopen, maar vooral Kunst Doen & Kunst Beleven!

Omdat er in de regio en in de stad allerlei uiteenlopende initiatieven en organisaties zijn die de kunsten van de Kunst in de vingers hebben, lijkt het ons een goed idee om juist ook deze organisaties, hun vertegenwoordigers en actieve leden uit te nodigen deel te nemen aan JekerJazz Art Live 2014 in het Jekerkwartier: zodat we op zondag 25 mei SAMEN kunnen laten zien wat een fraaie diversiteit er is op het gebied van kunst en kunstbeoefening.

Wij hopen dan ook dat u positief op onze uitnodiging zult reageren!

Op het plein aan de Pieterstraat staan kramen voor wie daar de voorkeur aan geeft of gebruik moet maken van elektriciteit. Kosten voor een kraam zijn 25 euro incl BTW. Er zijn ook kramen op de Looiersstraat beschikbaar!

We willen mensen tevens de vrijheid laten om zelf te bedenken hoe ze hun werk of concept willen presenteren. Zelf tafeltjes, stoeltjes, sokkels, parasols en schilderezels meenemen is geen enkel probleem. Deze standplaats kost 12,50 euro incl BTW.

Een standplaats wordt gereserveerd bij vooruitbetaling op het rekeningnummer van Stichting JekerJazz Maastricht onder vermelding van “deelnemer Art Live 2014”.

Verdelen van de plekken gaat via “wie het eerst komt, het eerst maalt” en uiteraard kunt u zelf een voorkeur aangeven.

Bij tijdig annuleren (eerste week mei) kan het reeds overgemaakte bedrag nog worden teruggestort. Inrichten standplaats kan vanaf 10.00 uur.
Deelnemers ontvangen per straat te zijner tijd nog praktische details!

Stichting JekerJazz Maastricht zal voor de nodige publiciteit en promotie zorgen via social media Facebook en Twitter, de website, posters, flyers, lokale pers en andere online bronnen!

JekerJazzArt Live 2014 in het Jekerkwartier zal van 12 uur tot 17 uur duren.

Aanmeldingen alleen per mail via: jekerjazzartlive@gmail.com
Per aanmelding graag ook een korte bio met maximaal drie foto’s!

Organisatie en coördinatie (voor vragen en info):
Suzanne Stohr en Gina Vodegel jekerjazzartlive@gmail.com

Voor een impressie van 2013: https://picasaweb.google.com/110816098960300977578/JekerJazzARTLIVE2013Deelnemers

Stichting JekerJazz Maastricht
info@jekerjazz.com

KvK:53444256
BTWNr.: NL8508.82.485
Rek.Nr.: NL39 INGB 0004 3454 03