JekerJazz ART Live 2020 geannuleerd!

9de Editie Kunstmarkt ART Live 2020 / 21 juni geannuleerd

Beste bezoeker, beste kunstliefhebber,

Helaas moeten wij u melden dat, door de problematiek rondom het coronavirus en de daarbij horende maatregelen, de kunstmarkt van JekerJazz ART Live op 21 juni niet door kan gaan.

Dit is ongetwijfeld een teleurstelling voor u, maar ook voor ons. Echter staat de veiligheid en gezondheid van de kunstenaars, muzikanten, vrijwilligers, bezoekers en de samenleving voorop en conformeren wij ons aan de regels zoals die in deze crisissituatie door de overheid aan ons opgelegd worden.

Kunstenaars zijn al lang bezig met de voorbereiding van hun ten toon te stellen kunstwerken, maar ook vele vrijwilligers zijn achter de schermen al maanden bezig met de voorbereiding. Dit alles weegt niet op tegen de gezondheid van ons allemaal.

Wat betekent dit nu concreet?

Er zal in 2020 voor het eerst in het bestaan van JekerJazz ART Live een jaar overgeslagen worden. Verzetten naar een andere datum dit jaar is geen optie gebleken. De volgende kunstmarkt staat nu gepland voor 20 juni 2021. We hopen dat jullie met ons mee willen denken om er dan samen een mooi feest van te maken. We gaan voor een prachtige editie op zondag 20 juni 2021. Noteer dus alvast in jullie agenda!

Hartelijke groeten van ons en voor iedereen, HAW PIN!

Team JekerJazz ART Live
Bestuur Stichting JekerJazz Maastricht